قیمت ارز دیجیتال اتریوم در یک ماه اول ارز دیجیتال اتریوم با قیمت ۱ تا ۳ دلار آمریکا خرید و فروش میشد. در آگوست همان سال، قیمت اتریوم روی ۱ دلار تثبیت شد و این نرخ تا پایان سال ۲۰۱۵ همچنان باقی ماند. در ادامه به تحلیل تکنیکال قیمت امروز و فردای ارز دیجیتال اتریوم پرداخته شده است.
این تحلیل صرفا جهت بررسی بازار و جنبه اطلاع رسانی دارد و نباید مبنایی برای خرید و فروش قرار گیرد.
تحلیل تکنیکال قیمت اتریوم امروز
با وجود راه اندازی موفقیت آمیز به روز رسانی مورد انتظار مرج و تمامی انتظارات در خصوص افزایش قیمت اتریوم، هنوز هیچ تأثیر مثبتی مشاهده نشده است. در ۲۴ ساعت گذشته، قیمت اتریوم با کاهش ۱ درصدی در مجموع در ۷ روز گذشته بیش از ۱۷ درصد کاهش داشته است.
بر اساس تحلیل قیمت اتریوم امروز، اولین ناحیه حمایتی در برابر حرکت بیشتر فروشندگان، در نزدیکی تراز ۱۳۵۰ دلار قرار دارد. در صورت بازگشت خریداران به بازار، اتریوم میتواند اندکی به سمت بالا حرکت کند. با این همه، در حدود تراز ۱۵۰۰ دلار با مقاومتی قوی روبرو میشود. این منطقه تا چند روز پیش نقش یک حمایت قوی را ایفا میکرد. با بازگشت خریداران به بازار، اتریوم ممکن است بتواند از سطح ۱۵۰۰ دلار عبور کند.
هرچند، اصلاً مشخص نیست که این دارایی چه مدت میتواند بالاتر از مقاومت مذکور باقی بماند. کاهش تعداد خریداران و حجم کلی معاملات نشان میدهد گاوها در این مقطع اعتماد خود به این دارایی را از دست دادهاند و فروشندگان کنترل کامل قیمت را در اختیار دارند.

علاوه بر این، قرار گیری شاخص مقاومت نسبی زیر خط میانی و حرکت قیمت پایینتر از شاخص متحرک ساده ۲۰ روزه دلیل دیگری از خروج خریداران از بازار است. افزایش فشار خرید میتواند به اتریوم کمک کند تا به بالای شاخص متحرک ساده ۲۰ بازگشته حرکات مثبت قیمت را از سر گیرد.
دیگر اندیکاتورهای تکنیکال در نمودار قیمت اتریوم نیز روند کاهشی قیمت را نشان می دهند. برای مثال، نوساتگر مهیب (Awesome Oscillator) که مومنتوم قیمت و جهت کلی حرکت یک دارایی را اندازه گیری میکند، هیستوگرامهای قرمز رنگی را زیر خط میانی نشان میدهد که نشان دهنده سیگنال فروش برای اتریوم است.
شاخص بولینگر باندها که نوسانات قیمت را نشان میدهند نیز باریک شدند. این موضوع حاکی از حرکات محدود قیمت برای اتریوم است. از طرفی هم شاخص مکدی نیز در محدوده نزولی در حال حرکت است.
تحلیل تکنیکال قیمت اتریوم
از ابتدای سال ۲۰۱۶، قیمت اتریوم با یک روند آرام تصاعدی شروع به افزایش کرد. در اواسط ماه ژوئن، ارز دیجیتال اتریوم در قیمت بالای ۱۸ دلار خرید و فروش میشد. در همین زمان بود که پروژه «سازمان خودگردان غیرمتمرکز (DAO)» از طریق اتر، تأمین مالی جمعی شد که بعدها باعث و بانی کلاهبرداری میلیونهای اتریوم شد.
بعد از این موضوع، قیمت اتریوم رو به کاهش نهاد و تا ۱۱ دلار پایین آمد. این کاهش قیمت تا مارس ۲۰۱۷ ادامه داشت. در این ماه بود که بالاترین قیمت تاریخی یعنی ۱۸ دلار برای اولین بار شکسته شد. این افزایش برای چند ماه ادامه داشت و در اواسط ژوئن ۲۰۱۷ قیمت اتریوم به ۳۵۰ دلار رسید.
قیمت اتریوم از دسامبر ۲۰۱۷ با افزایش همراه بود و قیمت آن در ژانویه ۲۰۱۸ به بیش از ۱۰۰۰ دلار رسید. بعد از آن قیمت اتریوم سیر نزولی به خود گرفت. این کاهش قیمت در آخر سال ۲۰۱۸ به اوج خود رسید. در دسامبر ۲۰۱۸ اتریوم با قیمتهای پایینتر از ۱۰۰ دلار هم خرید و فروش شد.
قیمت اتریوم در ابتدای سال ۲۰۱۹ حدود ۱۵۰ دلار بود. در ژوئن ۲۰۱۹ قیمت اتریوم به بالای ۳۰۰ دلار رسید اما دوباره روند کاهشی به خود گرفت و در اواخر سال با قیمت پایینتر از ۱۵۰ دلار خرید و فروش میشد. اتریوم در سال ۲۰۲۰ تا ماه ژوئن با قیمتهای حول و حوش ۲۰۰ دلار معامله میشد. قیمت اتریوم از جولای روند صعودی به خود گرفت و در آخر سال ۲۰۲۰ به بالای ۷۰۰ دلار رسید.
اتریوم سال ۲۰۲۱ را طوفانی آغاز کرد. از همان ابتدا شروع به شکستن رکوردهای قیمتی قبلی خود کرد. در فوریه ۲۰۲۱ اتریوم با قیمتهای نزدیک به ۲۰۰۰ دلار معامله میشد.